JÍDELNÍČKY

Načítání
Výběr jídelny
Informace o jídelně
Zařízení školního stravování Přerov
Kratochvílova 30, Přerov, 750 02
Telefon: 581 201 478, Účet: 1882532379/0800
Jídelníčky
Pondělí 20. 5.
Polévka
hovězí se špaldovými noky
Alergeny
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
03 -Vejce
07 -Mléko
09 -Celer
Receptury
-----
polévka hovězí s krupicovými noky (A: 01,01a,03,07,09)
Oběd 1
fazolové lusky na smetaně s koprem, vejce vařené, brambory vařené, mošt
Alergeny
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
03 -Vejce
07 -Mléko
Receptury
-----
fazolové lusky na smetaně s koprem (A: 01,01a,07)
vejce vařené (A: 03)
brambory vařené (bez alergenů)
mošt (bez alergenů)
Oběd 2
vepřové žebírko balkán, špecle, salát zeleninový, mléko
Alergeny
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
03 -Vejce
07 -Mléko
09 -Celer
Receptury
-----
vepřové žebírko balkán (A: 07,09)
špecle (A: 01,01a,03)
salát zeleninový (bez alergenů)
mléko (A: 07)
Úterý 21. 5.
Polévka
frankfurtská s bramborem
Alergeny
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
07 -Mléko
09 -Celer
Receptury
-----
polévka frankfurtská s bramborem (A: 01,01a,07,09)
Oběd 1
kuře pečené na česneku, bulgur, zeleninová přízdoba, ovoce, ovocná šťáva
Alergeny
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
09 -Celer
12 -Oxid siřičitý a siřičitany
Receptury
-----
kuře na česneku (A: 01,01a,12)
bulgur (A: 01,01a,09,12)
zeleninová přízdoba (bez alergenů)
ovoce (bez alergenů)
ovocná šťáva (A: 12)
Oběd 2
pikantní zapékané brambory s květákem a sýrem, zeleninová přízdoba, ovoce, kakao
Alergeny
-----
03 -Vejce
07 -Mléko
Receptury
-----
pikantní zapékané bram. s květákem a sýrem (A: 03,07)
zeleninová přízdoba (bez alergenů)
ovoce (bez alergenů)
kakao (A: 07)
Středa 22. 5.
Polévka
mrkvová
Alergeny
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
03 -Vejce
07 -Mléko
09 -Celer
Receptury
-----
polévka mrkvová (A: 01,01a,03,07,09)
Oběd 1
karbanátky z rybího filé se sýrem, bramborová kaše, salát zeleninový, ovocná šťáva
Alergeny
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
01c-Obiloviny - ječmen
03 -Vejce
04 -Ryby
07 -Mléko
09 -Celer
12 -Oxid siřičitý a siřičitany
Receptury
-----
karbanátky z rybího filé se sýrem (A: 01,01a,01c,03,04,07,09,12)
bramborová kaše (A: 07)
salát zeleninový (bez alergenů)
ovocná šťáva (A: 12)
Oběd 2
těstoviny penne s pestem z rukoly, parmazánem a arašídy, salát zeleninový, káva mléčná
Alergeny
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
03 -Vejce
05 -Arašídy (podzemnice olejná)
07 -Mléko
Receptury
-----
těst. penne s pestem z rukoly,parmazánem a arašídy (A: 01,01a,03,05,07)
salát zeleninový (bez alergenů)
káva mléčná (A: 07)
Čtvrtek 23. 5.
Polévka
z míchaných luštěnin
Alergeny
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
07 -Mléko
09 -Celer
Receptury
-----
polévka z míchaných luštěnin (A: 01,01a,07,09)
Oběd 1
rýžový nákyp s jablky a ovocným přelivem, ovoce, čaj s čerstvým zázvorem
Alergeny
-----
03 -Vejce
07 -Mléko
Receptury
-----
nákyp rýžový s jablky (A: 03,07)
ovocný přeliv (bez alergenů)
ovoce (bez alergenů)
čaj s čerstvým zázvorem (bez alergenů)
Oběd 2
krůtí plátek s nivou, brambory gratinované, salát zeleninový, ovoce, kakao granko
Alergeny
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
06 -Sójové boby (sója)
07 -Mléko
Receptury
-----
krůtí plátek zapečený s nivou (A: 01,07)
brambory gratinované (A: 07)
salát zeleninový (bez alergenů)
ovoce (bez alergenů)
kakao granko (A: 06,07)
Pátek 24. 5.
Polévka
špenátová s kuskusem
Alergeny
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
03 -Vejce
07 -Mléko
09 -Celer
Receptury
-----
polévka špenátová s kuskusem (A: 01,01a,03,07,09)
Oběd 1
hovězí tokáň, celozrnné těstoviny, ovoce, voda s citronem
Alergeny
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
03 -Vejce
Receptury
-----
hovězí tokáň (A: 01,01a)
celozrnné těstoviny (A: 01,01a,03)
ovoce (bez alergenů)
voda s citronem (bez alergenů)
Oběd 2
halušky se zelím a brynzou, ovoce, voda s citronem
Alergeny
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
07 -Mléko
09 -Celer
11 -Sezamová semena
12 -Oxid siřičitý a siřičitany
Receptury
-----
halušky se zelím a brynzou (A: 01,01a,07,09,11,12)
ovoce (bez alergenů)
voda s citronem (bez alergenů)