JÍDELNÍČKY

Načítání
Výběr jídelny
Informace o jídelně
Grill NOR
Lípová 509, Trutnov, 541 01
Účet: 115-8972120257/0100
Jídelníčky
Pondělí 20. 5.
Polévka
P1
Hrachová polévka s párkem
Oběd
1A
500g mexické fazole, opečená klobása, okurka
1B
500g mexické fazole, sázená vejce, okurka
2A
150g maďarský vepřový guláš s paprikou, halušky
4A
100g smažené sýrové placičky, vařený brambor, tatarka
4B
150g přírodní kuřecí kapsa se šunkou, šťouchaný brambor
5A
150g krůtí kostky na kari s ananasem, dušená basmati rýže
Oběd 5B
150g vídeňský guláš z hovězí kližky, karlovarský knedlík
Stálá1
Smažený sýr, vařený brambor, tatarka
Salát
SAL
Rajčatový salát
Úterý 21. 5.
Polévka
P2
Bramborová polévka
Oběd
1A
3 ks pečená marinovaná kuřecí křídla, pikantní těstovinová rýže
1B
Klopsy z mletého masa v žampionové omáčce, houskový knedlík
2A
Klopsy z mletého masa v žampionové omáčce, těstoviny
3A
150g krůtí stehenní plátek zapečený s rajčaty a sýrem, šťouchaný brambor, americký dresink
4A
Bramborová roláda plněná mletým hovězím masem s rajčaty, špenát, cibulka
4B
150g kuřecí kapsa na hořčici plněná šunkou, vařený brambor
5A
Pikantní katův šleh z vepřového masa, bramboráčky
Oběd 5B
150g krůtí stehenní plátek zapečený s rajčaty a sýrem, vařený brambor
Stálá1
150g smažené žampiony, vařený brambor, tatarka
S2
1 grilované kuře s bramborovou kaší
Salát
SAL
Okurkový salát
Středa 22. 5.
Polévka
P2
Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi
Oběd
1A
250g dukátové buchtičky s kakaovým krémem
1B
200g vepřová játra na cibuli, houskový knedlík
2A
200g vepřová játra na cibuli, dušená rýže
3A
150g medailonky z vepřové panenky, pepřová omáčka, pečený brambor
4A
500g těstovinový salát s kuřecím masem, rajčaty a vařeným vejcem
4B
150g vepřová roláda plněná párkem a vejci, bramborová kaše, okurka
5A
150g vepřové výpečky, dušené zelí, bramborový špalík
Oběd 5B
150g vepřové výpečky, dušené zelí, houskový knedlík
Stálá1
150g smažený vepřový řízek z kotlety, vařený brambor, okurka
S2
1 grilované kuře s bramborovou kaší
Salát
SAL
Míchaný zeleninový salát se zálivkou vinaigrette
Čtvrtek 23. 5.
Polévka
P2
Krémová kuřecí s masem
Oběd
1A
500g zapečené těstoviny s kuřecím masem a brokolicí
1B
150g vepřové maso s houbovou omáčkou, těstoviny
2A
2 ks palačinky plněné špenátem sypané sýrem
3A
150g hovězí španělský ptáček, jasmínová rýže
3B
150g hovězí španělský ptáček, houskový knedlík
4A
150g kuřecí nudličky s pórkem, dušená rýže
4B
150g marinovaná vepř. krkovice se sázeným vejcem, mexické fazole
5A
500g špagety ala carbonara s vejci a slaninou
Oběd 5B
150g smažená vepřová kapsa plněná žampiony, šťouchaný brambor, tatarka
Stálá1
150g smažené rybí filé s bramborovou kaší
S2
1 grilované kuře s bramborovou kaší
Salát
SAL
Salát z červené řepy s balkánským sýrem
Pátek 24. 5.
Polévka
P2
Frankfurtská polévka
Oběd
1A
4 ks kynuté knedlíky s meruňkami a máslem, sypané cukrem
1B
150g domažlické vepřové ragú, houskový knedlík
2A
150g domažlické vepřové ragú, těstoviny
3A
150g hovězí kostky po myslivecku se žampiony a anglickou slaninou, bramborový knedlík, špenát
4A
150g - Luhačovický špaček - párek v mletém mase obalený anglickou slaninou, šťouchaný brambor
4B
150g indické kuře se žampiony, zázvorem a smetanou, kari rýže
5A
150g hovězí kostky po myslivecku se žampiony a anglickou slaninou, bramborový knedlík
Oběd 5B
150g vepřové ražniči s klobásou, cibulí a paprikou, šťouchaný brambor
Stálá1
150g smažený kuřecí řízek, vařený brambor, okurka
S2
150g holandský řízek, bramborová kaše, okurka
Salát
SAL
Rajčatový salát s cibulí
Pondělí 27. 5.
Polévka
P2
Žampionový krém s krutony
Oběd
1A
150g debrecínský guláš, houskový knedlík
1B
150g debrecínský guláš, halušky
2A
150g vepřové na kmíně, dušená rýže
3A
200g kuřecí stehenní řízky s bramborovým salátem
4A
500g Halušky s brynzou a anglickou slaninou
4B
150g kuřecí maso v žampionové omáčce s bramborovým knedlíkem
5A
150g vepřová směs na asijský způsob s bambusovými výhonky, basmati rýže
Oběd 5B
150g srbské vepřové ražniči, šťouchaný brambor, bylinkový dresink
Stálá1
100g smažený sýr, vařený brambor, tatarka
Salát
SAL
Rajčatový salát s cibulí
Úterý 28. 5.
Polévka
P2
Fazolová polévka s uzeninou
Oběd
1A
500g Těstoviny linguine s kuřecími nudličkami a zeleninou
1B
150g kuřecí stehenní řízečky na slanině, dušená rýže s cizrnou a zeleninou
2A
Žampionové ragú s horáckým knedlíkem /bezmasé/
3A
150g hovězí španělský ptáček, jasmínová rýže
4A
130g kuřecí směs na kari s jablky a smetanou, dušená rýže
4B
130g vepřový plátek s nivou a pórkem, šťouchaný brambor
5A
150g cmunda po kaplicku (uzené, bramborák, zelí)
Oběd 5B
100g smažený camembert, vařený brambor, tatarka
Stálá1
150g smažené žampiony, vařený brambor, tatarka
S2
1/4 grilované kuře s bramborovou kaší
Salát
SAL
Okurkový salát
Středa 29. 5.
Polévka
P1
Kuřecí vývar s mrkvovými knedlíčky
Oběd
1A
150g brokolicové karbanátky s mletým masem, vařený brambor, tatarka
1B
4 ks domácí buchty s povidly sypané cukrem
2A
150g zabíjačkový guláš s cibulí, těstoviny
3A
270g pečené kuřecí stehno a la bažant s dušeným zelí a bramborovým knedlíkem
4A
150g budějovická hovězí pečeně, bramborový toč se špenátem
4B
500g Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurka
5A
130g kuřecí kotlík s barevnou fazolí a paprikami, bramboráčky
Oběd 5B
150g vepřový španělský ptáček s dušenou jasmínovou rýží
Stálá1
150g smažený vepřový řízek z krkovice, vařený brambor, okurka
S2
1/4 grilované kuře s bramborovou kaší
Salát
SAL
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamikem
Čtvrtek 30. 5.
Polévka
P2
Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi
Oběd
1A
Houbový guláš s chlupatými knedlíky /bezmasé/
1B
130g kuřecí kousky s rajčaty a paprikami, bulgurové rizoto
2A
130g kuřecí kousky s rajčaty a paprikami, dušená rýže
3A
200g kuřecí prso s kůží v černém sezamu s batátovým pyré se slaninou
4A
150g vepřové protýkané mrkví a anglickou slaninou, bramborová kaše, okurka
4B
3 ks – Tkalcovské placky s jablky – smažené br. placky plněné jablky obalené ve skořicovém cukru
5A
150g srbské vepřové ražniči, šťouchaný brambor, česnekový dresink
Oběd 5B
150g vepřové výpečky na slanině, špenát, bramborový knedlík
Stálá1
150g smažené rybí filé s bramborovou kaší a citronem
S2
1/4 grilované kuře s bramborovou kaší
Salát
SAL
Míchaný zeleninový salát
Pátek 31. 5.
Polévka
P2
Gulášová
Oběd
1A
Opečená klobása s bramborovou kaší, okurka
1B
500g Mexické fazole s klobásou a okurkou
2A
400g Bramborové šišky s mákem a cukrem
3A
150g medailonky z vepřové panenky s pepřovou omáčkou, šťouchaný brambor s jarní cibulkou
4A
130g kuřecí plátek s broskví, vařený brambor, tatarka
4B
Plněné bramborové knedlíky plněné uzeným masem s dušeným zelím
5A
150g krkonošské zástěry – hov. závitek plněný míchanými vejci s párkem a žampiony, jasmín. rýže
Oběd 5B
150g krkonošské zástěry – hov. závitek plněný míchanými vejci s párkem a žampiony, brambor. knedlík
Stálá1
150g smažený kuřecí řízek, vařený brambor, okurka
S2
150g holandský řízek s bramborovou kaší, okurka
Salát
SAL
Okurkový salát s jogurtem