JÍDELNÍČKY

Načítání
Výběr jídelny
Informace o jídelně
SŠGS, Přerov, Šířava 7, SOP Bečva
nábř. PFB 21, Přerov, 750 02
Telefon: 581 217 222, Účet: 23132831/0100
Jídelníčky
Pondělí 20. 5.
Polévka
Polévka
Oběd 1
Kuřecí plátek na paprice, těstovinové přílohy
Alergeny
1-Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
3-Vejce a výrobky z nich
7-Mléko a výrobky z něj
Oběd 2
Sojové nudličky v zelenině, kuskus
Alergeny
1-Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
3-Vejce a výrobky z nich
5-Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6-Sójové boby a výrobky z nich
7-Mléko a výrobky z něj
8-Skořápkové plody (všechny druhy ořechů) a výrobky z nich
9-Celer a výrobky z něj
10-Hořčice a výrobky z ní
Oběd učni
Oběd učni
Úterý 21. 5.
Polévka
Polévka
Oběd 1
Mexický guláš, rýže hrášková
Alergeny
1-Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
7-Mléko a výrobky z něj
9-Celer a výrobky z něj
Oběd 2
Zeleninový salát doplněný smaženými žampiony
Alergeny
1-Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
3-Vejce a výrobky z nich
4-Ryby a výrobky z nich
7-Mléko a výrobky z něj
Oběd učni
Oběd učni
Středa 22. 5.
Polévka
Polévka
Oběd 1
Vepřové medailonky s cibulí a hořčicí, šťouchané brambory
Alergeny
1-Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
10-Hořčice a výrobky z ní
Oběd 2
Tarhoňový salát s brokolicí a sušenými rajčaty
Alergeny
1-Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
3-Vejce a výrobky z nich
7-Mléko a výrobky z něj
9-Celer a výrobky z něj
Oběd učni
Oběd učni
Čtvrtek 23. 5.
Polévka
Polévka
Oběd 1
Halušky se zelím a uzeným masem
Alergeny
1-Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
3-Vejce a výrobky z nich
7-Mléko a výrobky z něj
12-Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg
Oběd 2
Těstovinový salát s tuňákem, olivami a sýrem
Alergeny
1-Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
3-Vejce a výrobky z nich
4-Ryby a výrobky z nich
7-Mléko a výrobky z něj
Oběd učni
Oběd učni
Pátek 24. 5.
Polévka
Polévka
Oběd 1
Kuřecí prsíčko v česnekovém těstíčku, bramborová kaše, zelný salát s jablky a křenem
Alergeny
1-Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
3-Vejce a výrobky z nich
7-Mléko a výrobky z něj
Oběd 2
Paprikový lusk plněný rýží, sýrem a červenou řepou, zelný salát s jablky a křenem
Alergeny
1-Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
3-Vejce a výrobky z nich
9-Celer a výrobky z něj
Oběd učni
Oběd učni
Sobota 25. 5.
Oběd učni
Oběd učni
Pondělí 27. 5.
Polévka
Polévka
Oběd 1
Oběd č. 1
Oběd 2
Oběd č. 2
Oběd učni
Oběd učni
Úterý 28. 5.
Polévka
Polévka
Oběd 1
Oběd č. 1
Oběd 2
Oběd č. 2
Oběd učni
Oběd učni
Středa 29. 5.
Polévka
Polévka
Oběd 1
Oběd č. 1
Oběd 2
Oběd č. 2
Oběd učni
Oběd učni
Čtvrtek 30. 5.
Polévka
Polévka
Oběd 1
Oběd č. 1
Oběd 2
Oběd č. 2
Oběd učni
Oběd učni
Pátek 31. 5.
Polévka
Polévka
Oběd 1
Oběd č. 1
Oběd 2
Oběd č. 2
Oběd učni
Oběd učni
Sobota 1. 6.
Oběd učni
Oběd učni
Pondělí 3. 6.
Polévka
Polévka
Oběd 1
Oběd č. 1
Oběd 2
Oběd č. 2
Oběd učni
Oběd učni
Úterý 4. 6.
Polévka
Polévka
Oběd 1
Oběd č. 1
Oběd 2
Oběd č. 2
Oběd učni
Oběd učni