JÍDELNÍČKY

Načítání
Výběr jídelny
Informace o jídelně
Školská jedáleň pri ZŠ Endre Adyho s VJM - Ady Endre Alapiskola
Adyho 9, Štúrovo, 943 01
Telefon: 036/7511351, Účet: SK44 0200 0000 0016 3372 4759
Jídelníčky
Středa 30. 4.
Obed
-Polievka mrvenicová s hubami, -Kačacie prsia pečené, -Zemiaky varené s maslom II. (III.-VI.), -Šalá
Alergeny
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler
Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
-Polievka mrvenicová s hubami (A: 01,03,09)
MÚKA HLADKÁ (A: 01)
MÚKA HRUBÁ (A: 01)
VAJCIA (A: 03)
-----
-Kačacie prsia pečené
(bez alergénov)
-----
-Zemiaky varené s maslom II. (III.-VI.) (A: 07,09)
MASLO (A: 07)
-----
-Šalát hlávkový
(bez alergénov)
-----
-Voda s citrónovou šťavou
(bez alergénov)
-----
-Jogurt ovocný (A: 07)
JOGURT OVOCNÝ (A: 07)
Pátek 2. 5.
Obed
-Polievka sedliacka s mliekom a cestovinou, -Sotté z kuracích pŕs - čína, -Ryža dusená, -Šalát z čín
Alergeny
01 -Obilniny obsahujúce lepok
07 -Mlieko
09 -Zeler
Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
-Polievka sedliacka s mliekom a cestovinou (A: 01,07,09)
MASLO (A: 07)
MÚKA HLADKÁ (A: 01)
MLIEKO 1,5% (A: 07)
ZELER (A: 09)
CESTOVINY - ŠIROKÉ REZANCE (A: 01)
-----
-Sotté z kuracích pŕs - čína
(bez alergénov)
-----
-Ryža dusená
(bez alergénov)
-----
-Šalát z čínskej kapusty s kukuricou
(bez alergénov)
-----
-Stolová voda
(bez alergénov)
Pondělí 5. 5.
Obed
-Polievka parad. so syrom a cestovinou, -Granadiersky pochod, -Kyslá uhorka, -Ovocný nápoj z prírodn
Alergeny
01 -Obilniny obsahujúce lepok
07 -Mlieko
Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
-Polievka parad. so syrom a cestovinou (A: 01,07)
MÚKA HLADKÁ (A: 01)
MASLO (A: 07)
SYR EIDAM TVRDÝ (A: 07)
TARHOŇA (A: 01)
-----
-Granadiersky pochod (A: 01)
CESTOVINY - FLIAČKY (A: 01)
-----
-Kyslá uhorka
(bez alergénov)
-----
-Ovocný nápoj z prírodného 100% koncentrátu
(bez alergénov)
Úterý 6. 5.
Obed
-Polievka kalerábová, -Roštenka schönbrúnska, -Zemiaky varené s maslom II. (III.-VI.), -Voda s citró
Alergeny
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler
Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
-Polievka kalerábová (A: 01,07,09)
MASLO (A: 07)
MÚKA HLADKÁ (A: 01)
KRÚPY JAČMENNÉ (A: 01)
-----
-Roštenka schönbrúnska (A: 01,03)
MÚKA HLADKÁ (A: 01)
VAJCIA (A: 03)
-----
-Zemiaky varené s maslom II. (III.-VI.) (A: 07,09)
MASLO (A: 07)
-----
-Voda s citrónovou šťavou
(bez alergénov)
Středa 7. 5.
Obed
-Polievka fazuľová s mäsom a zeleninou, -Chlieb k polievke, -Osúch slaný (langoš) so syrom a kečupom
Alergeny
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler
Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
-Polievka fazuľová s mäsom a zeleninou (A: 01,09)
MÚKA HLADKÁ (A: 01)
ZELER (A: 09)
-----
-Chlieb k polievke (A: 01,03,07)
CHLIEB ČIERNY 1000gr (A: 01,03,07)
-----
-Osúch slaný (langoš) so syrom a kečupom * (A: 01,03,07)
MÚKA HLADKÁ (A: 01)
MÚKA POLOHRUBÁ (A: 01)
VAJCIA (A: 03)
MLIEKO (A: 07)
SYR EIDAM TVRDÝ (A: 07)
-----
-Ovocie
(bez alergénov)
-----
-Stolová voda
(bez alergénov)
Pátek 9. 5.
Obed
-Polievka zeleninová s cestovinou, -Kuracie stehná na srbský spôsob, -Halušky, -Kyslá uhorka, -Čaj o
Alergeny
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
09 -Zeler
Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
-Polievka zeleninová s cestovinou (A: 01,03,09)
ZELER (A: 09)
CESTOVINY POLIEVKOVÉ (A: 01,03)
-----
-Kuracie stehná na srbský spôsob (A: 01)
MÚKA HLADKÁ (A: 01)
-----
-Halušky (A: 01,03)
MÚKA HRUBÁ (A: 01)
VAJCIA (A: 03)
-----
-Kyslá uhorka
(bez alergénov)
-----
-Čaj ovocný
(bez alergénov)
Pondělí 12. 5.
Obed
Obed
Úterý 13. 5.
Obed
Obed
Středa 14. 5.
Obed
Obed
Čtvrtek 15. 5.
Obed
Obed
Pátek 16. 5.
Obed
Obed
Pondělí 19. 5.
Obed
Obed
Úterý 20. 5.
Obed
Obed
Středa 21. 5.
Obed
Obed
Čtvrtek 22. 5.
Obed
Obed
Pátek 23. 5.
Obed
Obed
Pondělí 26. 5.
Obed
Obed
Úterý 27. 5.
Obed
Obed
Středa 28. 5.
Obed
Obed
Čtvrtek 29. 5.
Obed
Obed
Pátek 30. 5.
Obed
Obed